porno - porn
gömb
gömb
Ki van adásban?
Műsorvezető: Music Center Radio
Műsor neve: MusicCenter AutoDj
Aktív hallgató: 1
Ez szól most: Natalie Imbruglia - Tom


AutoDJWinamp Windows QuickTime RealPlayer
Like Box :)

Fűrész – Újra játékban/Jigsaw/

magyarul beszélő, amerikai-kanadai horror, 91 perc, 2017 18 éven aluliak számára nem ajánlott
 

Szereplők

John Kramer / Jigsaw
Halloran nyomozó
Logan Nelson
Keith Hunt nyomozó
 
Tíz év telt el a hírhedt sorozatgyilkos, John Kramer (Tobin Bell) halála óta.
A módszeres kegyetlenségéről elhíresült Fűrész azonban újra rettegésben tartja a város lakóit: sorra bukkannak fel a megkínzott holttestek, és minden jel arra mutat, hogy nem csupán egy “örököse”, hanem maga a szadista játékmester áll az esetek hátterében.
Miközben a városi rendőrség elszánt nyomozást folytat az elkövető után, a kifinomult halálcsapdákban vergődő áldozatoknak dönteniük kell, hogy követik-e a titokzatos hang utasításait. És aki a kezében tartja a szálakat, nem ismer irgalmat: ha rosszul választanak, a büntetésük gyötrelmes halál.Bemutató dátuma: 2017. október 26. (Forgalmazó: Freeman Film)

 

A kis vámpír/The Little Vampire 3D/

magyarul beszélő, német-angol-dán-holland családi animációs film, 2017 6 éven aluliak számára nem ajánlott
 
Angela Sommer-Bodenburg híres gyerekregénye végre megérkezett a mozikba! Rudolph, a tizenhárom éves vámpír fiú bár már a sok századik szülinapi bulijára készül, de egy évet sem öregszik. Nincs sok kedve az ünnepléshez, hiszen mindig ugyanaz a program: egy öreg kastély romos falai között köszönti fel Őt családja. Nem hagyhatják el otthonukat, mivel vámpírvadászok lesik minden lépésüket. Ám Rudolph végre egy kis izgalomra vágyik, ezért meglóg otthonról, és találkozik Tonyval, egy vele egyidős sráccal, aki rajong a kísértettörténetekért, és természetesen a vámpírokért. Hamar barátságot kötnek, és közösen próbálják megállítani a gonosz vadászokat.
 

Szereplők

Rookery hangja
Rudolph / Gregory hangja
Freda hangja
Frederick hangja
Wulftrud hangja
Gernot hangja
Bemutató dátuma: 2017. október 19. (Forgalmazó: ADS Service Kft.)

 

Suburbicon (2017)

amerikai vígjáték, 2017

Ápolt gyep, udvarias szomszédok, csendes, békés kertváros – ez Suburbicon, egy amerikai középosztály számára tökéletes hely az 1950-es években. A Lodge család is boldogan él itt, nem is találhatna ideálisabb várost gyermekneveléshez. Csakhogy a békés felszín alatt kiábrándító valóság lapul. Gardner Lodge (Matt Damon) apaként és férjként is olyan helyzetbe kerül, ahol a jól bevált módszerek már nem alkalmazhatók. Márpedig eltökélt célja, hogy megvédi házát, gyermekét és mindent, amit oly gondosan épített évek óta. Akkor is, ha az emberi romlottság legmélyebb bugyraiba kell is leásnia magát érte…

Szereplők

Gardner
Margaret
Roger
Ira Sloan
Hightower
Nicky
  • magyar bemutató: 2017. október 27.
  • amerikai bemutató: 2017. október 27.
  • rendező: George Clooney
  • főszereplők: Matt Damon, Julianne Moore, Noah Jupe, Oscar Isaac
  • gyártó studió: Paramount Pictures

Szörnyen boldog család (2017)

német animációs film, 2017

Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél világon át, és minden leleményességükre szükségük van, hogy megtörjék az átkot. A szokatlan kaland során Wishbonék jónéhány igazi szörnnyel is megküzdenek, nem utolsósorban az ellenállhatatlanul elbűvölő Drakula gróffal, aki halhatatlan szerelmével üldözi Emmát.
Nos, a családi boldogság felé vezető út tele van buktatókkal és éles kanyarokkal, vagy inkább mondjuk úgy, hogy éles fogakkal…

Szereplők

  • magyar bemutató: 2017. október 26.

 

 

Thor: Ragnarök/Thor: Ragnarok/

amerikai akciófilm, 2017 Előzetes korhatár besorolása: 12 éven aluliak számára nem ajánlott.
 
A Marvel Studios új filmjében Thort pörölyétől megfosztva bebörtönzik az univerzum túlsó felén. Az idővel versenyt futva próbál visszajutni Asgardba, és megállítani a Ragnarököt; egy háborút, ami otthonának pusztulásával és az asgardi civilizáció eltűnésével járhat, és amit egy mindenható új ellenség, a könyörtelen Hela idézett elő. Először azonban túl kell élnie egy halálos gladiátorviadalt, amelyben ellenfele korábbi szövetségese és szintén a Bosszúállók tagja: a hihetetlen Hulk!

Szereplők

Dr. Stephen Strange
Heimdall
Skurge
Bruce Banner / Hulk
Valkyrie
Bemutató dátuma: 2017. november 2. (Forgalmazó: Fórum Hungary)

Budapest Noir (2017)

magyar krimi-dráma, 2017 16 éven aluliak számára nem ajánlott
Gordon Zsigmond, a kiábrándult bűnügyi újságíró egy brutálisan meggyilkolt fiatal lány halála után nyomoz a 30-as évek Budapestjén. Csakhogy ez az ügy más, mint a többi, mindenhol falakba ütközik. Gordont hajtja a kíváncsisága, és minél jobban el akarják ijeszteni, annál kitartóbban követi a nyomokat. A szálak több irányba vezetnek, és úgy tűnik, senkinek nem áll érdekében az, hogy kiderüljön az igazság.

Szereplők

Gordon Zsigmond
Vörös Margó
Gellért Vladimir
Vitéz Szöllösy András
Eckhardt Krisztina
Szöllösyné Irma
Bemutató dátuma: 2017. november 2. (Forgalmazó: Big Bang Media)

Rodin – Az alkotó/Rodin/

2017 Előzetes korhatár besorolása: 12 éven aluliak számára nem ajánlott.

Az alkotás a világhírű művész életét és munkásságát mutatja be. Auguste Rodin autodidakta és forradalmi szobrász volt, korának legkiemelkedőbb alakja. Számos viharos kapcsolata közül a film megemlíti Camille Claudelhez fűződő viszonyát, akivel hosszú ideig éltek boldog kapcsolatban, ám később elváltak útjaik, ami nagyon megviselte a művészt. A film Rose Beurettel való élethosszig tartó szerelmét is megidézi.

Rodint érzékeny művészként ismerjük meg, akinek az alkotás egyfajta szexuális élvezet, melyben a mozgás aktusa a kőnek ad életet. (ADS Service)

 Bemutató dátuma: 2017. november 9. (Forgalmazó: ADS Service Kft.)

Rossz anyák karácsonya/A Bad Moms Christmas/

magyarul beszélő, amerikai-kínai vígjáték, 2017 Előzetes korhatár besorolása: 16 éven aluliak számára nem ajánlott.
 
Az év legvarázslatosabb ünnepén, mikor minden pillanat csupa öröm és boldogság… na, ilyenkor köthetik csak fel igazán a gatyájukat az anyukák: jön a rohangálás az ajándékok után, a dekorálás és a napokon át tartó főzés. Nem is csoda, hogy Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) és Carla (Kathryn Hahn) ismét fellázad. A túlhajszolt trió megint szembe megy az árral, és magasról tesz a karácsonyi hagyományokra. A szabadelvű anyák ezúttal is a kimenőre hajtanak, a lehető legkevesebb energiából akarják kihozni a leglazább, legbulisabb karácsonyi ünnepet.
Egy dologgal azonban nem számolnak: a saját édesanyáik felbukkanásával. A tökéletes karácsony bűvöletében szocializálódott mamák (Susan Sarandon, Christine Baranski, Cheryl Hines) ugyanis ragaszkodnak a jól bevált mazochista anyaszerephez és az ünnep szentségéhez. És ekkor elszabadulnak a rénszarvasok és kinyílik pár vodkásüveg. Innentől kezdve már csak egy dolog biztos: ez az éj nem lesz csendes…
 

Szereplők

Carla
Jessie Harkness
Jane
 
Bemutató dátuma: 2017. november 9. (Forgalmazó: Freeman Film)

 

Gyilkosság az Orient expresszen/Murder on the Orient Express/

amerikai krimi, 2017 Előzetes korhatár besorolása: 12 éven aluliak számára nem ajánlott.

Az Isztambulból Párizsba tartó luxusvonat utasai mindig különleges emberek. Most is furcsa társaság gyűlik össze a kupékban. Van köztük amerikai nagytőkés, görög orvos, angol színésznő, a monarchiából származó arisztokrata? és amikor egyikük az éjszaka folyamán gyilkosság áldozata lesz, mindegyikük gyanússá válik.
Még szerencse, hogy velük utazik még egy furcsa figura. Egy belga. Akinek a kis szürke agysejtjei mindig segítenek a rejtélyes események felgöngyölítésében: Hercule Poirot (Kenneth Branagh) ismét bebizonyítja, hogy a tökéletes emberismeret, a kőkemény logika és egy kis szeszélyesség minden titkon áthatol…

Szereplők

Mary Debenham
Ratchett
Mrs. Hubbard
Hercule Poirot
Princess Dragomiroff
Marquez
Countess Andrenyi
Edward Masterman
 

 Bemutató dátuma: 2017. november 9. (Forgalmazó: InterCom)

 

 

Madame

francia romantikus vígjáték, 2017

Anne and Bob a nagy úri házaspár épp egy vacsorát ad. Csakhogy az asztalhoz tizenhárom vendégre terítenek, amit a babonás feleségnek nem tetszik, így az egyik szobalányt megkéri, hogy a vacsorára játssza el egy meghívott gazdag asszony szerepét tizennegyedikként.

  • magyar bemutató: 2017. november 23.
  • francia bemutató: 2017. november 22.
  • rendező: Amanda Sthers
  • főszereplők: Toni Collette, Sue Cann, Christian Abart
Webes Lejátszó
Chat !
Kérd Kedvenceidet

Ki kéri:Kinek kéri:Mit kér:Üzenet:Biztonsági kód: (Írd le betűvel az eredményt) 4 + 7 =